Passiv inkomst från fritidssysslan

Vad är en passiv inkomst? Nästan alla vill tjäna mer pengar men det är inte lika kul att skaffa sig ett extrajobb. Många drömmer därför om ett sätt att tjäna pengar utan att behöva göra ”grovjobbet”.

Hitta rätt sätt för att tjäna passiv inkomst

Vanligt är att man då börjar fundera på att handla med aktier eller andra värdepapper. Problemet med detta är dels:

  • Det tar mycket mer tid än man tror
  • Det är väldigt riskfyllt och du kan lika gärna förlora pengar

Istället för att utsätta dig själv för risk och mer jobb (vilket var det som du egentligen ville undvika) så finns det en bättre lösning. Varför inte göra något du redan tycker om att göra och börja tjäna pengar på det?

Du som spelar spel eller strömmar annat innehåll online som hela världen kan titta på har kanske redan märkt att det finns ett stort intresse av att följa andra som spelare/underhållare. Det har även företagssponsorer börjat att märka och de vill självklart synas för alla dessa tittare. De är också villiga att betala bra för detta.

Fördelar med att streama med en företagssponsor:

  • Du får göra något som du tycker om
  • Du behöver inte lägga tid på tråkiga eller ansträngande saker
  • Du behöver inte ha dåligt samvete när du spelar eftersom du nu tjänar pengar på det

Bli en del av vårt nätverk

Vi har redan börjat samarbete med ett antal streamers och företagspartners och du kan vara nästa person att bli del av vårt nätverk. Vi vill gärna lära känna dig och hjälpa dig komma i kontakt med företag som kan betala för att du ska få spela spel som du tycker om.

Vill du veta mer om hur du kan omvandla din fritidssyssla till en passiv inkomst? Tveka inte att kontakta oss på Ourplays så hjälper vi dig att koma igång.